Vers Geperst

Zondag 3 oktober 2021

Bar St. Aloysiuscollege 10 tot 12.30u


In de bar van het St. Aloysiuscollege op de Grote Markt in Menen kunnen jullie tal van boeken over actuele thema's, kunstboeken en jeugdboeken inzien. Ook de kwaliteitsvolle CD's kunnen er beluisterd worden. En tenslotte kunnen jullie bij een gratis aangeboden drankje er een gemoedelijk praatje maken met de vrienden en kennissen die omwille van corona op de achtergrond waren verdrongen.

Voor het lidmaatschap van Leuven kiest u minstens voor 40 euro boeken of cd's uit de Cultuurgids of het aanbod op www.davidsfonds.be. U krijgt dan ook zes keer de ledenkrant Het Accent (t.w.v. 24 euro) doorgestuurd, ontvangt u geregeld een exclusieve nieuwsbrief met kortingen en wedstrijden en kan u genieten van heel wat voordelen bij onze cultuurpartners. Bij aankoop vanaf 50 euro boeken of cd's krijgt u 10% korting op boeken en cd's.

Wenst u enkel plaatselijk lid te worden dan bieden wij u graag omwille van de vele afgelastingen tijdens het afgelopen corona-jaar het lidmaatschap 2021-2022 gratis aan!Voor het lidmaatschap van Leuven dienen er minimum 2 items uit het aanbod besteld te worden voor een bedrag van minstens € 40.00. Betalen kan via overschrijving op BE48-4659-2283-8127 op naam van Davidsfonds Menen.


contactadres: JP Rosseel Kroonstraat 3 te Menen - tel. 056/516616 - df.menen@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin